-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Dhampir #7982 üzenetére
Na, most az ismét feltelepített 32-bites Mint alatt is előjött a gond, mert eltértem a tegnapi zárt driver-telepítéstől.
Nvidia zárttal még be tudtam lépni, de amikor a nyílt Intelre váltottam az Nvidia kezelőjében (viszont most kivételesen nem telepítettem fel a zárt Intel microcode firmware-t), a login-képernyőt el sem érve csontra fagy, mint 64-biten (de 64-bit alatt a zárt Intel microcode firmware is fent volt). Meglehetősen "sorrend-érzékeny" a rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest