Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dißnäëß

nagyúr

válasz ubyegon2 #7942 üzenetére

Mindjárt gondoltam, hogy jön majd egy jólelkű igazságosztó, akinek csípi a szemét a hozzáállásom, csak én meg azt nem szeretem, hogy ha felteszek egy kérdést, majd arra kapok egy választ - és a témának ott vége - miért kell véleményt alkotni még hozzá, hogy a lónak ez most melyik oldala ? Hmm ?

Tudod, nem véletlenül mondják, hogy a vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra. Én akár még el is mondtam volna a kedves kérdezőnek, miért akarom ezt így csinálni, de őszintén, nem elég lett volna annyit kérdezni, hogy "Miért így szeretnéd csinálni ?" Nem. Inkább arcból: "mondd már meg" :) .. Aha.

Kettő: lehet erre értelmes választ adni ? Most így elsőre ez lenne: "Csak." Köszönjük Emese, csüccs, 1, séta. Kész, pont. Kérdeztem kulturáltan, válaszolt egy jó arc, megköszöntem, a karma, teremtő, Isten, akárki (hite szerint) meghálálja neki, de én sem vagyok fukar a sörrel, ha úgy hozza az élet.

Tudod, ebbe a körbe kérdezni jöttem és segítséget vár az ember, nem kritikát, nem felesleges kommentet és pláne nem egy töknegatív ló melyik oldala című okfejtést. A ló egyik oldala olyan titkosítás lenne, amire az NSA is vakarja a fejét, a másik oldala meg kb. a BIOS password. Ne mondja senki, hogy csak azért, mert kicsit a tökdefaultnál tudatosabb szeretnék lenni, már egyből átesek a ló valamelyik oldalára, abból kialakul egy flame, miért is, miért is ne, satöbbi satöbbi satöbbi ki a hülye Te vagy én, bla bla.. Nem a Paks II. tervrajzait tárolja a notim, de ha elhagyom, ellopják, akármi, szeretnék jól aludni és szívem-lelkem joga a legkőbutább, installer által számba adott módszertől egy icipicivel jobbat alkalmazni, amikor is - kellő tudatossággal a háttérben, hogy több odafigyelés kell a pendrive-okra - kiteszem /boot-ot 2-3 olcsó vacak kis kütyüre.

Ennyi az oka, semmi több. Kis odafigyelés. Számtalan külföldi fórumon említették ezt a módszert, végre anyanyelvemen is hallottam valaki szájából pár szót ehhez, tök korrekt, kész, köszöntük, PONT.

Szerintem átment (bízom benne).

Ami felbosszant, hogy gyakorlatilag a ph születése óta hülyére fórumoztam magam itt (ez a harmadik regim), de egy nagyon-nagyon eltérő dolgot tapasztalok mostanában mindenhol és ezért hagytam abba például egy másik (fotós) szakmai topic-ban is a segítségnyújtást: tele van pesszimista emberekkel, akik a nagymegmondó-nagyarc poziban elhelyezkedve "hé öcsi, mi a faxnak ..." - na, kábé.

Kulturáltan kérdezem: előrébb visz a kérdező kérdése ? Esetleg úgy szólt hozzám, ahogy én kérdeztem az első post-omban ? (Udvariasság, skatulyák kerülése, magas lóról leszállás, érzelemmentes, objektív, száraz, tiszta kérdés).

Ja, csak szar pillanata volt és megbocsájtható ?
    Nnna, nekem is.

Szerintem túltárgyaltuk .. :U

Sziasztok és az eredeti válaszadónak köszönöm ismét. :R

Új hozzászólás Aktív témák