- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #7734 üzenetére
Én elegendőnek tartottam annak idején a Fedora7-et, akkor még az Ubuntuval sok bugzás volt, igazából nagyon sok terjesztést kipróbáltam, és hát a hardverhez kellett megtalálnom a megfelelőt - Acer Aspire 3103 nLm azért akkorbian nem volt egyeszű eset, amd kiveókártya...)
Aztán Mandriva 2007/2008 szolgált utána. Szinte minden működött ott is elsőre. (na jó, az rt2500 alapú pcmci wifi kártya épp nem, de bug report után tán' 2 hérte javították... khm... csak megjegyezném, hogy egyetlen bug-reportra nem reagált a naaaagynevű redmondi cég, pedig vállalati környezetből küldtem... és hát volt pár... na mindegy, hagyjuk... broáf)@(#7733) fogtunder
iszonyatos, hogy milyen felhasználói élménye van, komolyan kevesebb törődést igényelt a kényelmesen használható rendszer összekalapálása, mint Windows vagy OS/X alatt, pedig van már rutinom mindkettővel.Asszem' a kutya itten el van ásva.
(Mondom úgy, hogy napi 8 órán keresztül W környezetben dolgozom felhasználóként, és bíz' tudnám tépni, a hajamat, ha lenne... w7 explorer keresőmotor... office 2013 hülyeségek... és biztostuti, hogy csak én kapok agybajt, mert minden apróságba belefutok. Azán hazaérek és más rendszer fogad - ez sem tökéletes, de mégis más a hangulata.)szerk.: a w témára még csak annyi, hogy legalább konzekvensen működne nem úgy... de nem konzekvens a működése pl. az ofisz csomagnak... kollégáim azt hiszik, hogy én csinálom a bágokat, amikor megmutatom nekik. Pedig csak felhasználó vagyok mindkét rendszer esetén, nem értek egyikhez sem)
Csak felhasználó vagyok, semmi több (igaz, w7 alatt is cmd-ben keresek a remek keresőmotor miatt, qgrep segítségével)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Ford topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest