- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Riasztó topik
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Igen, másik gépen használható lenne talán UEFI-ben, de most jól megkevertem, gdisk ráment stb.
Nálad legalább működik azefibootmgrésLinux Boot Manageropció is van. Én eddig akármilyen disztrót raktam arra a gépbe, csak azubuntubejegyzés szerepelt..."Azt javaslom neked hogy a win melletti ubuntu grubjat rakd ujra, abba konnyen berakod a win-t is"
Ezt egyelőre inkább kihagynám... pont fentebb említettem, hogy amikor Ubuntu 16.04 került a gépre, ugyan berakta a GRUB-ba a Windowst, de ha kiválasztottam, akkor nem indult el és hibaüzenetet dobott...csak az F12-es boot menüből indítva (HDD) tudtam működésre bírni. Korábban, amikor a Mint 18-nál a GRUB az sda5 partícióra került és EZT sem jelöltem be partícionálásnál, csak akkor indult a GRUB-ból a Windows. Érdekes...

Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Battlefield 6
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon