-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
linux szerint gpt módban volt az ssd, ennek ellenére telepítettem mbr-rel win7-et, működött is, de most hiába ghosotolom az egész ssd mentést, nem indul el. Igaz lehet hogy a linux telepítéses próbálkozásaim közben legacy módra állította át az ssd-t.
Nem lett volna semmi gond, ha a linux mint látta volna az ssd-n a windows 7-et, de nem látta. Törölte az egész ssd-t mert elfogadtam amit felajánlott. Egy külső hdd-ről telepítettem a linuxot, kiírta hogy lát windows op rendszert, de a külső hdd-n látta, pedig azon csak egy bootolható telepítő rendszer volt winsetupfromusb programmal készült.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Synology NAS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged