- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
altare
tag
Közben sikerült lemagyarosítanom, az általad linket dologgal a k3b-t sikerült magyarítani, mert az sem volt magyar, majd kdenlive ppa tárolóból lefrissítettem a kdenlive-ot és végre kapott a két dologgal magyar nyelvet is.
Viszont lenne még egy kérdésem, mikor elindítom a gépet, 800MHz-n pörög a proci a mint szerint, ezt tudom fixálni 2,8ghz-re (ami az alap frekvencia a processzornál) kép (itt tudom fixálni, de egyesével a 6 magot minden indításnál unalmas már megcsinálni..) szóval...lehet ezt valahogy fixálni, hogy ne terheléstől függően növekedjen az órajele a processzornak, hanem folyamatosan 2,8GHz-n pörögjön nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 3D nyomtatás
- Delta Force (2024)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest