- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Valami baja van a tápomnak
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Léghűtés topik
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mtbsrác #5372 üzenetére
pavucontrol-lal jóval több beállítási lehetőség van, akkor ott hiányzik más is még, nem ismerem az UbiMate-t sajna, de akkor nézd meg, hogy a pulseaudio csomag fenn van-e, lehet, hogy az alsa kavar be valamit.
Ilyenkor szokták javasolni, hogy le kell szedni az alsa-t, ha nem megy, akkor a pulse-t és alsat visszatenni. Igazából most nem vagyok túlzottan képben, mert csak egy disztrónál volt eddig hang gondom, így nulla tapasztalatom van ezirányban.How to Resolve no sound problem on Ubuntu 14.04, 13.10, 13.04 and Older versions
Install Pulseaudio With Built-In System-Wide Equalizer In Ubuntu
Eleve Mint Mate-t rakahattál volna fel, ha ennyire bejön a felület, mégiscsak Mint saját fejlesztése a Mate! Most már ne add fel, Debianon egyszer nekem se volt hang, pár óra alatt helyrehoztam hozzáértők segítségével, itt azért könnyebb dolgod van kicsit.
Flamewar - amikor a táborok egymás kedvencét égetik, Win-Linux, Unity- másik DE
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest