- HiMedia lejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Esetleg még azt lehet megfontolni, hogy a HDD végén hagysz egy kis helyet lefoglalatlanul (partíciókészítés nélkül), max 10-15 gigát. Ez azért jó, mert ha később mégis akarsz SWAP-ot, esetleg a Mint mellett ki akarsz próbálni (telepítve) másik disztribúciót (ki tudja
), akkor az ide elfér. Lehetne persze ilyenkor csökkenteni az adatpartíciót, de egyrészt roppant hosszú folyamat szokott lenni, másrészt ezt talán picit rizikósabbnak mondják.
-
Bármikor!
Ha valami menet közben nem egyértelmű, inkább kérdezz, persze tudom milyen várni a válaszra, ha már csinálná az ember, mai napig belesétálok én is ebbe a gödörbe!
Végül is így is tanul az ember, ha újra kell kezdeni, mert elszúrt valamit! csak adatok ne vesszenek!
Legvidámabb, amikor egy ismeretlen billentyűzetű notebookra telepítek Arch-ot és duplán összevissza van a billentyűzetkiosztás. Én meg persze reboot után be szeretnék jelentkezni! hát az nem sikerült
(azért wines koromban sűrűbben akartam előszedni a kalapácsot a ládából)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Építő/felújító topik
- Facebook és Messenger
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Vicces képek
- HiMedia lejátszók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest