-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Esetleg még azt lehet megfontolni, hogy a HDD végén hagysz egy kis helyet lefoglalatlanul (partíciókészítés nélkül), max 10-15 gigát. Ez azért jó, mert ha később mégis akarsz SWAP-ot, esetleg a Mint mellett ki akarsz próbálni (telepítve) másik disztribúciót (ki tudja
), akkor az ide elfér. Lehetne persze ilyenkor csökkenteni az adatpartíciót, de egyrészt roppant hosszú folyamat szokott lenni, másrészt ezt talán picit rizikósabbnak mondják.
-
Bármikor!
Ha valami menet közben nem egyértelmű, inkább kérdezz, persze tudom milyen várni a válaszra, ha már csinálná az ember, mai napig belesétálok én is ebbe a gödörbe!
Végül is így is tanul az ember, ha újra kell kezdeni, mert elszúrt valamit! csak adatok ne vesszenek!
Legvidámabb, amikor egy ismeretlen billentyűzetű notebookra telepítek Arch-ot és duplán összevissza van a billentyűzetkiosztás. Én meg persze reboot után be szeretnék jelentkezni! hát az nem sikerült
(azért wines koromban sűrűbben akartam előszedni a kalapácsot a ládából)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- DUNE médialejátszók topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LEGO klub
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest