-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KAMI911 #4364 üzenetére
Most már jó lett a link, köszönjük! Én követem az oldalatokat, de hátha valaki még nem olvasta ezeket.
Az öreg 17 RC to 17.2 fő disztrómat már le is cseréltem erre, bár most a vivid-es turbózott 17.2-t használom, mert most az van belakva, ehhez képest nincs sok változás a 17.3-ban a gépház alatt, például a xorg, mesa is ugyanaz, de a Szoftverforrások és a Frissítéskezelő meg a többi DE-s dolog sokkal jobb lett, bővebben még nem nézegettem, mert idő és kedv kell a belakásához, utóbbiból még mindig deficitem van.
Első kipróbálás alapján viszont nagyon jónak tűnik és sokkal gyorsabban bootol nálam. Eddig is a Mint volt a favorit, ez még rátesz egy lapáttal.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- CASIO órák kedvelők topicja!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest