-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev258
veterán
Bár azt nem tudom, mi lehet a gond nálad, de abban biztos vagyok, nem ilyen természetű. Tehát azt mondod, Live módban se indul el ezen a gépen. Nálam Gigabyte alaplap van alatta, de annak nincs igazán köze a dologhoz a perifériák összekapcsolásán kívül meg persze az usb kezelésén. Ha a merevlemezt lehúzod, változik valami? A pendrive telepítőt UEFI módban bootolod? Velem amúgy már több alkalommal előfordult, hogy egy-egy Mint szerverről rosszul jött le az ISO.
105kacsa: nem vagyok biztos a dologban, de nincs eleve ISO készítése opció a Systemback-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest