Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
growler
üzenetére
Nálam nincs kompatibilitási mód, a Dell gépeim közül egyikben sem. Vagy ez, vagy az. Az asztali gépemen van ilyen, használom is, a Windows UEFI, az éppen melyik linux legacy.
Zizidor: Alapjában végülis mindegy, megy. Az is lehet, hogy évek óta ilyen, csak most tűnt fel. De azért érdekes. A Windows alapból nem indul legacy módban, a Manjaró sem indul EFI-ben, ha mbr telepítés volt. Csak a Mint ilyen, különleges... Az is lehet, hogy a Dell gépeimnél van mégiscsak valami CSM opció rejtve, vagy nem tudom...
Viszont az biztos, hogy verzió frissítésnél be tud kavarni.A synapticot miért vették ki? Vissza lehet ugyan rakni, de elég barátságtalan lépés. Én pl. nem használom a Flatpak-et és a szoftverkezelőt sem. Csak azt. Több disztróban is láttam, hogy nincs már benne. Elementary, Ubuntu, Zorin, egyikben sincs benne, ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kutya topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- LEGO klub
- Nintendo Switch 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rowon