- Milyen videókártyát?
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz Apollyon #15048 üzenetére
Menne, lehet, na de ennyi hiba mellett nehéz elmenni, mint a folyamatos kurzor laggolás, hangkártya működésre nem bírása, kijelző villogás, random rendszer lassulás, meg maga a Mint sem gyorsabb, vagy gördülékenyebb, mint a 10-es, sőt, utóbbi sokkal simábban fut nálam. Igazából azt sem tudom, hogy az nvidia drivert telepítette-e magának, avagy sem, mert sehol nem leltem nyomát. És akkor még a nyomtatóval való szenvedésig el sem jutottam, a Wine működése érdekelt legfőképp, de egy winrar vagy total commander teszt sem sikerült, hát még más, a terminálos matatás meg a hab volt a tortán, hogy egy friss telepítés mellett már a Wine hibára futott, és manuálba kellett taknyolni, na nekem ez a billenytűzet csapkodás nem kell, ez volt a fő szempont, a folyamatos jelszó kéregetésétől meg már agyvérzést kaptam estére. Átlag user szinten maradva a Marika néninek jó a hetedik emeleten, aki csak bekapcsolja meg elindítja a fészbúkot, más esetben már jönnek a kompromisszumok, pont ugyanazokba futottam bele, mint anno ubuntu mellett, csak azóta eltelt "pár" év, de igazából minden maradt ugyanaz.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest