-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #13307 üzenetére
Erről a csoda EEEPC-ről hallottam én is, amiben ez a PowerVR VGA volt, de maga az EEEPC önmagában is elég szerencsétlen egy valami. Meg a régi SIS kártyás gépek nem szerencsések, de nem sokan használnak már ilyent. Fujitsu Amilora én is raktam Mint XFCE-t, az volt az a gép, amibe vetettem a tulajjal egy belépő SSD-t és mikor raktam volna bele, akkor pislogtam nagyot, IDE csatlakozós volt a benne lévő HDD.
Szerencse, hogy lehetett kapni Optibayt hozzá, ja és 756MB-ra tudtuk bővíteni a RAM-okat. Tán még wifi sem volt benne, madzagos nettel ment csak.
(#13306) Dhampir
Nálam szintén Legacyval hasított, ez lehet a közös "legacynk".
Remélem még jó ideig így lesz! Most már jönnek ki az UEFI only gépek, no de kit érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest