- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly #12791 üzenetére
Ahol megbukik ez a gyenge gépen akármit is csinálunk mutatvány, pont nem a Linux, hanem ahogy elkezdenek rajta böngészni,
Ja persze, azt értettem gyenge gépe alatt, ami már netet dolgokhoz kevés, célfeladatokra tényleg OK még egy gyenge gép is, anno raktam is ilyen nokedli gépre 17.3 XFCE-t, amin csak zenét akartak lejátszani. Ő dolga, nekem mindegy volt.
Nekem ez a milliónyi szövegszerkesztő sokszor már túlkínálatnak tűnik, persze én csak egyszerű listákat írok termékekről, így ha a Gedit volt a default, azt is hamar megszoktam, a Xed is tök ugyanaz, szóval nem vagyok válogatós, amit tudok használni és harmonizál a sötét alappal, az nekem tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Androidos fejegységek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest