-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cinnamon-t azért választottam, mert amit néztem videót, ott azt mondták, hogy amelyik gépbe 1GB RAM vagy több van, azokra ezt ajálják.
Jó nagy marhabaromságot mondtak, 4GB alatt nem érdemes Cinnamont felrakni.
2GB-tal talán épp elnyekereg......no mindegy, ahol nézted azt a videót, onnan mást ne nézz meg. Rohadtul ismerhetik a Cinnamont, ha ezt mondják, én nem mondom, hogy nagyon ismerem, de 6 éve használom és pár gépre már felraktam.
XFCE jó lesz Mint-ből, majd valószínű, hogy a compositort állítani kell, ha tearingel. Legszivesebben azt mondanám, 32 bitest tegyél fel, de már pár program nincs 32 bitesben.
Remélem innen töltöd az iso-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Assassin's Creed Odyssey
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hardcore café
- ZIDOO médialejátszók
- Windows 11
- Cyberpunk 2077
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gyermek PC játékok
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest