Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- iPad topik
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hobby elektronika
- Elkezdődött a januári hardverpóker
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Frawly
üzenetére
Csak helyreigazítottam, ha már ennyire az én élettörténetem követjük, mint egy telenovellát vagy szappanoperát
Most komolyan, rajtad kívül hányan blogolták még szövevényes telepítéseik történetét Peace and War terjedelemben az offban?
Azért is említettem, hogy már én se tudok mindent megjegyezni, amit olvasok.Nekem ezekkel a képmanipuláló meg videokonvertálókkal annyi csak a bajom, hogy rohadt sok van belőlük én meg ritkán használom őket, viszont akkor nagyon azonnal kell. Viszont ékegyszerű feladatokra ez a Gpaint vagy Gnupaint teljesen jó, de ha nem kérdezi pár napja a kolléga, megint kiment volna a fejemből. Gimp az valóban túl bonyesz Paint szintű dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 198 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (FOGLALVA)
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Asus VivoBook W11 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért is említettem, hogy már én se tudok mindent megjegyezni, amit olvasok.
Rowon