-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Frawly #12092 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm mindenki segitségét, előreláthatólag holnap du. lesz időm nekifutni még egyszer.
Igen, itt ütött vissza nekem a kényelem, ilyen mélységben nem másztam bele a rendszerbe, csak használom, nyilván ami idáig kellett, azt megtanultam, de mint a mellékelt probléma mutatja, ez nem elég. De nincs is ezzel baj. Manjarot is használtam egy időben, ott se sokat barkácsolgattam, ment szépen a rendszer. Hacsak a kíváncsiság nem hajt, elő se kell venni a terminált.
Mondjuk egy dell gépről beszélünk, intellel, ez mindennel megy szépen, így sokat nem kell küzdenem.Egyébiránt nem tartom kizártnak, hogy valamit elnéztem, és azért nem lett jó a végén. Ki fog derülni, bízok benne.
-
válasz
Frawly #12092 üzenetére
Na, ezért nem használ mindenki ilyen ultrafelhasználóbarát, LTS csodákat. Közben meg nem érted, hogy miért nem jó a Mint mindenkinek, meg ki szopatná magát rollinggal, meg advanced minimal disztróval, mikor ott a Mint.
Értem én és szerintem javasoljuk is a kollégának, hogy gyorsan dobjon fel egy Arch-ot és ott pikk-pakk menni fog ennek a sticknek is a telepítése.
Megvárjuk az erre adott válaszát és akkor talán Te is megérted, hogy miért is használnak sokan ilyen felhasználóbarát LTS csodákat.
Azt most ne is áruljuk el, hogy mennyit szenvedtél amúgy Arch-on a normál netkapcsolat működtetésével. No de minden ott se mehet csak úgy pikk-pakk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest