- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Módosítana a CHIPS-törvény kifizetésein a Trump adminisztráció
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Home server / házi szerver építése
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiMedia lejátszók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Frawly #12092 üzenetére
Sziasztok,
Köszönöm mindenki segitségét, előreláthatólag holnap du. lesz időm nekifutni még egyszer.
Igen, itt ütött vissza nekem a kényelem, ilyen mélységben nem másztam bele a rendszerbe, csak használom, nyilván ami idáig kellett, azt megtanultam, de mint a mellékelt probléma mutatja, ez nem elég. De nincs is ezzel baj. Manjarot is használtam egy időben, ott se sokat barkácsolgattam, ment szépen a rendszer. Hacsak a kíváncsiság nem hajt, elő se kell venni a terminált.
Mondjuk egy dell gépről beszélünk, intellel, ez mindennel megy szépen, így sokat nem kell küzdenem.Egyébiránt nem tartom kizártnak, hogy valamit elnéztem, és azért nem lett jó a végén. Ki fog derülni, bízok benne.
-
válasz
Frawly #12092 üzenetére
Na, ezért nem használ mindenki ilyen ultrafelhasználóbarát, LTS csodákat. Közben meg nem érted, hogy miért nem jó a Mint mindenkinek, meg ki szopatná magát rollinggal, meg advanced minimal disztróval, mikor ott a Mint.
Értem én és szerintem javasoljuk is a kollégának, hogy gyorsan dobjon fel egy Arch-ot és ott pikk-pakk menni fog ennek a sticknek is a telepítése.
Megvárjuk az erre adott válaszát és akkor talán Te is megérted, hogy miért is használnak sokan ilyen felhasználóbarát LTS csodákat.
Azt most ne is áruljuk el, hogy mennyit szenvedtél amúgy Arch-on a normál netkapcsolat működtetésével. No de minden ott se mehet csak úgy pikk-pakk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest