-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frawly #11781 üzenetére
Ott azt írja swapfile, ahogy én is tippeltem. Akkor nem piszkálunk semmit.
Szokni kell még, hogy ilyen alap dolgokhoz is fejből kell tudni parancsokat. De majd idővel megjegyzem őket. Igaz a Windows is elég ökör helyre rakja a swapfájl beállításait, de valahogy kézenfekvőbb mégis. Szokni kell még, aztán egyre könnyebb lesz.
Van egy ismerősöm aki egy ezer éves Dell workstation notin netezik W7-tel, elpusztíthatatlan a gép és nem akarja kidobni, csak épp vergődés asszem 1 Giga rammal meg Pentium dual core procival (Core2 harmadolása). Meg egy 5400-as vinyó és percekig kerreg mire feláll az asztal, percekig dolgozik a yt videókon 360-on mire elkezdi lejátszani. Szerintem neki is rakok fel Linuxot, csak még nem tudom melyiket érdemes, neki csak egy böngésző kell, semmi más. Érdemes lenne a Mint-et rápróbálni egy kisebb erőforrás igényű felülettel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest