- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Fujifilm X
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frawly #11781 üzenetére
Ott azt írja swapfile, ahogy én is tippeltem. Akkor nem piszkálunk semmit.
Szokni kell még, hogy ilyen alap dolgokhoz is fejből kell tudni parancsokat. De majd idővel megjegyzem őket. Igaz a Windows is elég ökör helyre rakja a swapfájl beállításait, de valahogy kézenfekvőbb mégis. Szokni kell még, aztán egyre könnyebb lesz.
Van egy ismerősöm aki egy ezer éves Dell workstation notin netezik W7-tel, elpusztíthatatlan a gép és nem akarja kidobni, csak épp vergődés asszem 1 Giga rammal meg Pentium dual core procival (Core2 harmadolása). Meg egy 5400-as vinyó és percekig kerreg mire feláll az asztal, percekig dolgozik a yt videókon 360-on mire elkezdi lejátszani. Szerintem neki is rakok fel Linuxot, csak még nem tudom melyiket érdemes, neki csak egy böngésző kell, semmi más. Érdemes lenne a Mint-et rápróbálni egy kisebb erőforrás igényű felülettel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Nintendo Switch
- iPhone topik
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Fogyjunk le!
- Képregény topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest