- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Egy OEM prezentálta az AMD és az Intel egyes útiterveit
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frawly #11745 üzenetére
Nem bővítem, netezni bőven lehet vele így is. Ezt a toldozgatást eljátszottam a s775 időkben is, semmi értelme csak a pénz megy vele. Majd ha úgy alakul akkor veszek valami fiatalabb konfigot. Lehet egy hónap, lehet egy év múlva, nem tudom.
Minecraft az egyetlen amivel játszom, de háromnegyed éve azt se indítottam már el úgyhogy az se igazán szempont már.
Netezés, filmnézés, social tevékenységek, telefon-, fényképezőgép adatmozgatás, ennyi az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Nők, nőügyek (18+)
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Óra topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest