- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a NAT-olást csak saját esetem miatt említettem, nekem bő két nap és több topikban novellányi javaslat jött össze akkor a hiba elhárítására. Tudom, hogy alapvetően észre sem veszik az emberek, ha NAT-olják őket, de nálam ez a TLS handshake nevű dolog nem múködött azoknál a weboldalaknál, amiket sűrűn látogattam, kivéve még a systemd előtti Mint 17-3-nál. Ezt tudod amúgy a legkönnyebben csekkolni, publikus-e vagy nem az IP.
Nekem azért okozott gondot ez a NAT-olás, mivel nem értek ezekhez a dolgokhoz, no meg első szolgáltatói reklamációmkor a nyamvadék ÜSZ-es letagadta, hogy NAT-olva lennék, pedig láthatta, ahogy ezt a két nappal későbbi másik ügyintéző is azonnal látta és hitetlenkedett is, miért mondta ezt az előző....... Neked egyszerűbb dolgod van, mert értesz hozzá.
Bocs, hogy laikusként beleokoskodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest