- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nOvOp
senior tag
Segítenétek értelmezni a parancsot a jelenlegi felállásnál? Jelenleg a 17.3 van fenn. Gondolom hasonlón települne fel a 19.1 is. Mi lenne a pontos parancs ebben az esetben? Vagy ha ebből nem derül ki, akkor hogyan deríthetem ki, hogy mit kell megadnom?
A boot ahogy látom az sdb1-en van. Lehet, hogy telepítésnél is már megadhatnám az sdb1 partíciót? Eddig mindig csak az sdb lemezt adtam meg, partíció választás nélkül.
-
nOvOp
senior tag
Ezt nem mertem bevállalni, mert ha nem működik, akkor itt ragadok a gép előtt. Most meg csak akkor, ha van időm
Kipróbáltam egy másik pendrive-ot, azzal sem sikerült. Viszont egy 17.3 mate verzió felment. Van grubom is, w10 is indul. Most így néz ki a partíciom:Most mit kellene tennem, hogy mondjuk a 19.1 mate kerüljön rá? Frissítéssel fel tudom tenni?
Gondoltam rá, hogy lefuttatom újra a telepítést 19.1 iso-val, ahogy eddig. De ha akkor nem lesz grub, akkor nem tudom, hogy egyáltalán bebootol-e bármelyik rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Önerő nélkül is. Részletfizetés . Bontatlan 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest