-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Frawly #11094 üzenetére
Nekem sem volt eddig semmilyen törésem. Az Arch-nak úgy álltam neki, ha már rolling edge, akkor minél sűrűbben, minél kisebbeket frissítek. Ez most így még nem is kényelmetlen, mert egyrészt látom, hogy tényleg milyen intenzitással jönnek ki a frissítések.
Bár cimbimnek pakoltam két notijára is Arch Labs-ot és vagy két hétig be sem lessz kapcsolva egyik sem. Van egy kis félsz bennem, hogy mi lessz ha ráfrissít a rendszerre szabi után. Ha baj lesz úgy is nálam köt ki, abból meg én is tanulok. Őt meg ez a része hidegen hagyja, csak az a pár progi, amit szeret használni, azok frissüljenek a leggyorsabban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest