Hirdetés
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- TCL LCD és LED TV-k
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
Cucuska2
üzenetére
Köszönöm a segítséget, de már megrendeltem a Windows rendszert. Nem akarok nagy eszme futtatába kezdeni, de a helyzet a következő: telepítettem a 18.3- at magyar nyelven. Felé magyar felé külföldi, írtam a helyesírás javítás problémáról ahol a segítség teljesen más grafikai megjelenítést tartalmaz mint nekem van. Írtam a telepítő lemez problémáról ahol kijelölöm hogy mit akarok csinálni a letöltött fájl - al és bedugtam a pendrive a gépbe de az indítás nem aktív mert kell egy megerősítést nyomni ami sehol nincs feltüntetve. Nagyon köszönöm hogy mindenki segített, de két gondolat. Most meszelték el a Windows anya vállalatát hogy többek között nálunk is eszméletlen pénzt fektetett a kormány vesztegetésébe.( Nem tudom akkor ki volt hatalmon éppen ) Ezért nincs egy olyan software elérhető amin nem kell állítani semmit, csak elindítani és használni, vagyis az átlag ember is tudja használni. Az ország nem fordít erre pénzt. Az USA elnöke az mondta a Német Kancellárnak hogy Európa ugyan olyan rossz mint Kína csak kisebb. Huawei történet után senki nem gondolkodik azon hogy ha lekapcsolják a rendszerüket akkor az unió gazdasága mert minden kommunikációs forma rajtuk vezet keresztül egy nap alatt megborul. Mégegyszer köszönöm nem rajtatok múlt hogy nem tudtam megbirkózni a feladattal
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- TCL LCD és LED TV-k
- Revolut
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Dell Latitude 7320 Core i5-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon