-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
lev258 #10813 üzenetére
Igen persze, irtam is, hogy eszkozkezeloben sincs drive es termesztesen igy a lemezkezoleben sem
Egytalan nem latszik mint lemez, sem diskpart sem semmi sem latja
Termeszetesen a Linux vigan szorakozik vele
gparteddel mar mindent megcsinaltam amit csak lehetett MBR-t dos-osra es mindenre IS
szetparticionaltam darabokra es vissza, megformaztam NTFS-re
es ettol fuggeltlen nem tudok ra wint telepiteni, mert nincs lemezegyseg....
igy tehat a telepites soran sem latja es egy masik gepbe belepakolva egy telepitett win sem latja magat a driveot
Probaltam mindenfele wines particionalo programokat, wines ext4-es DiskGenuis nevu programot, de mivel nincs disk, igy nincs mit sem inicializani sem particionalni sem semmit...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest