- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Doky586 #10744 üzenetére
Nekem jól van ez így, ha már így lett. Nem is akartam kutyulni őket.
Meg az én notim egy különleges állatfaj, kezdeti uefi implementációval. Nem választhatok, hogy legacy vagy uefi. A Windows dönti el, hogy mit használ. Tudom hülyén hangzik, de így van. A Win10 miatt biost is kellett frissítenem, mert nem kapcsolt ki és nem rebootolt.
A 10-es volt az első rendszer, azt telepítettem ssd-re, majd utána a linuxomat másik ssd-re, úgy hogy benn volt végig a 10-es is. Tudatosan partícionáltam a linuxos ssd-t, rendes gpt tábla, /efi/boot partícióval.
Igaz először a 10-es boot partíciójára akarta a rendszerindítót tenni, de manuálisan a saját ssd-jére tettem.
A grubban később vettem észre, az nem volt tudatos.A wines ssd-t nem fogom máshol használni, csak ebben a notiban. Míg a linuxos lehet máshol is ha éppen arra van szükségem és uefis a környezet. Így gondban lennék, ha a 10 efi partícióját használná ő is.
Hibrid bootolásról én még nem hallottam. Vagy uefi, vagy legacy, vagy csak uefi újabb lapokban. Egy legacy-s telepítés nem fog bebootolni uefi környezetben, hacsak nem átállítjuk neki.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest