- LG LCD és LED TV-k
- Vízpart, vakáció és hardverek
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Merula Alba #1058 üzenetére
Win 7 alatt ezzel nekem sikerült win32diskmanager.
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Szia!
Esetleg ő is lehet bár majd a hozzáértők megmondják.
-
Bohus
aktív tag
válasz
Én LiLi-vel raktam fel a Mint Cinnamon-t egy pendrive-ra, és bár nálam is jelezte a LiLi, hogy nincs rajta a kompatibilitási listán, gond nélkül boot-ol.
A Chakra alóli USB készítés is jó ötletnek tűnik, én azt próbálnám először. -
válasz
Először megpróbálhatod Chakra-ból létrehozni, ha az sem jó, akkor még a YUMI-val, ha az sem jó, akkor meg a SUSE Studio ImageWriter-el. (Ezen progi teljesen elcseszi a az USB pend kapacitását, azaz valami teljesen valótlan kapacitásúnak fog megjelenni a pendrive. Ha újra a teljes kapacitást akarod használni, akkor újra kell majd inicializálni és formázni a pendrive-t)
Ha majd végre sikerül legyártani egy működő Mint telepítőt, akkor magában a teleítőben lesz rá lehetőség, hogy lecseréld a Chakra-t (lesz iylen opció partícionáláskor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest