- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Analóg fényképezés
- VR topik
- A GlobalFoundries kezébe került a MIPS
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Merula Alba #1058 üzenetére
Win 7 alatt ezzel nekem sikerült win32diskmanager.
-
lolka1980
aktív tag
válasz
Szia!
Esetleg ő is lehet bár majd a hozzáértők megmondják.
-
Bohus
aktív tag
válasz
Én LiLi-vel raktam fel a Mint Cinnamon-t egy pendrive-ra, és bár nálam is jelezte a LiLi, hogy nincs rajta a kompatibilitási listán, gond nélkül boot-ol.
A Chakra alóli USB készítés is jó ötletnek tűnik, én azt próbálnám először. -
válasz
Először megpróbálhatod Chakra-ból létrehozni, ha az sem jó, akkor még a YUMI-val, ha az sem jó, akkor meg a SUSE Studio ImageWriter-el. (Ezen progi teljesen elcseszi a az USB pend kapacitását, azaz valami teljesen valótlan kapacitásúnak fog megjelenni a pendrive. Ha újra a teljes kapacitást akarod használni, akkor újra kell majd inicializálni és formázni a pendrive-t)
Ha majd végre sikerül legyártani egy működő Mint telepítőt, akkor magában a teleítőben lesz rá lehetőség, hogy lecseréld a Chakra-t (lesz iylen opció partícionáláskor)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Autós topik
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest