- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Most így netezés alatt már nem hűt. Csak filmezés alatt kezdett el pörögni. Mindegy, filmezés alatt úgy se ezt fogom figyelni.
Az úgy akkor elfogadható, de annyit még tegyél meg, hogy filmlejátszás közben ellenőrizd a VLC-ban vagy az Smplayerban, hogy mit használ lejátszáskor, nekem a gyenge gépen anno át kellett állítani:
Nálam az automatikus helyett a vdpau/vaapi-val kevésbé használta a procit. (Intelnél a va-api van porondon, ha jól tudom) Desktopon nem nagyon próbálgattam, mert ez az AMD APU nem foglalkozik sokat azzal, mi van beállítva, elég erős ilyen alaphasználathoz.
Office alatt itthonra csináltam magamnak 1-2 komoly Excelt, illetve dolgozok is vele (év végéig), és azokat megse mertem vele nyitni.
Ezekhez nem tudok hozzászólni, nem használom szerencsére már.
Laptopon könnyű volt átállni Linuxra, asztalin már nehezebb lenne, így most leginkább csak ismerkedek a Win mentes élettel
Ezt majd meglátjuk 1-2 hónap múlva!
....és nagyon szívesen próbáltam segíteni!
ja igen, ha nézed film alatt a terhelést, a top parancs terminalban elég jó ehhez is:
amikor bejön a top a terminalban, az 1, t, m, billentyűket még lenyomom, így jobban mutatja a procik terhelését.
Vagy van a glances, ami elég jó rendszer monitorozó program. (ez is benne van a tárolókban)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest