- Milyen széket vegyek?
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- LG LCD és LED TV-k
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
J.C.G.
üzenetére
Igazán nincs mit! 😉 Sajnos az elején van ilyen, én legalábbis sokszor belefutottam.
Gondoltam rá, leírom, hogy talán egyszerűbb újra telepíteni, de nem akartalak befolyásolni, úgyis csak akkor kínlódik az ember, ha van rá energiája, később meg ebből profitálhat is. Én az ilyen szívásokból tanultam sokat....🙂Valamelyik régebbi hsz-ben írtad ezt a külső hangkártyát, ezek szerint azt már kidobtad!
Audio: Card-1 Advanced Micro Devices [AMD] FCH Azalia Controller driver: snd_hda_intel
Card-2 Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Kaveri HDMI/DP Audio Controller driver: snd_hda_intel
Card-3 C-Media driver: USB Audio [link]Azért ezeket a dolgokat raktározd el a hanggal kapcsolatban, mert valami miatt a hardvered hajlamos ezzel problémázni!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon