Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
Tudom, hogy a tab kiegészítés. Azért sem értettem.
Azzal is tisztában vagyok, hogy fájlt vagy könyvtárat egészít ki. Viszont azt is látom, hogy a beírt parancsot nem fogadja el, már az első karaktertől. Pedig el kellene neki. Hiába, végigpróbáltam az összes lehetőségtől a kiegészítést, nem reagál rá. Ergo nincsen. De a kép pedig pont arra bizonyíték, hogy van...Viber pedig, hogy meglegyen minden opció;
mr_y@Archeer /opt/viber $ ./Viber
./Viber: error while loading shared libraries: libharfbuzz.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory
mr_y@Archeer /opt/viber $ ./Viber &
[1] 2408
mr_y@Archeer /opt/viber $ ./Viber: error while loading shared libraries: libharfbuzz.so.0: cannot open shared object file: No such file or directory(M)[1]+ Exit 127 ./Viber(/M)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- sziku69: Szólánc.
- Alkoholista nevelde
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm Bluetooth / 1 hónap garancia / zöld / szép állapot
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest