- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értelek, akkor teljes félreértés állt fenn nálam.
Arra gondoltam, hogy itt talán több LMDE felhasználót találok, akik hátha tudják a miértjét.
Kevesebben vannak szerintem ilyenek, de alapból ilyen ez a Linux Mint, nem nagyon járkálnak a userek a topikba, mert minden működik!
Aki viszont már nem Ubuntu alapú, hanem LMDE-t használ, az meg tuti nem Windowson írja ki a pendrivokat, ilyenre kevesen képesek...
Mert a Rufusz, csak Windows-on fut.
Azt hittem raktál fel egy wine-t emiatt, csakhogy azért se a Mintstick-et használd.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- JBL Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest