Hirdetés
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Nem a kormányzati hadi menedzselésre gondoltam, hanem lokálisra. Szerinted a haderőnél hány szakterületet kellett tudnom ellátni a sajátom mellett? Sajátom volt 5 arra jött még a pk helyettesítése távolléte esetén, utóbbi nem volt gyakori, mivel az ország másik felén járt egyetemre, minden állami ünnepkor megjelent körünkben. Át kellett vennie az épp esedékes jutalmat, kitüktetést.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyszóval kis létszámú cégeknél nincs olyan, hogy valami nem az én kompetenciám.

5 másodpercig vakartam a fejem, mi bajotok van ezzel a böngészővel, de aztán leesett, hogy a dalárdáról van szó. Azt látnád, ami itt a közelben épült a régi vasúti járműjavítóból! Nagyon kellett egy ilyen gyakorló hely az Operának már.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- Ulefone Armor 33 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rowon