Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#10034944 #11211 üzenetére
Köszönöm az észrevételt, kicsit "szétszórt" voltam a héten.
Tutira nem vagy ezzel egyedül!
Egyébként jó a Lemezek alkalmazás is, csak Frawly koma nem szereti a GUI-s programokat! A smart adatokat néha bénán írja ki, de ez sem bug, inkább fordítási hiba.
smartctl
persze a tuti, terminalos parancsokkal egyértelműbb sokszor a helyzet.(#11212) Dhampir
Nem lehet 32/16GB-os pendrive-ra iso-t írni!
Igaz én ezt nem tudtam és emiatt 6 éve egy 32GB-os penre írom a disztrókat meg 2 éve van mellé egy 16GB-os is. Szerencsére a pendrive-ok se tudják, amit mi sem!
Érdemes valami jó minőséget venni, ami gyors, mert a szutykok néha huszad olyan gyorsak és kipereg a hajad, mire kiírja az iso.t, meg telepítésnél is jó a gyors pen. Nekem a 32-es Sandisk OTG, ennél gyorsabb már csak a Sandisk Extreme, de ezt nem használom erre a célra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest