- Autóhifi
- Azonnali fotós kérdések órája
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Tápos kibeszélő offtopik
- VR topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lev258
üzenetére
Szerintem ma is asztali operációs rendszer.
Is. Amúgy amit mi használunk, én is annak tartom, de valahogy le kellett írnom konyhanyelven a kollégának, hogy mivel van dolga.

Mint már említettem, a tanulási folyamat fontos
Ezt saját bőrömön tapasztaltam, 5 éve ugyanennyire pislogva kezdtem használni az első disztrómat és alig-alig értettem az összefüggéseket, amikor egy-egy problémámra választ kapva megoldottam, amit szerettem volna.
Ma már rutinos noob vagyok, ha nem is értek semmihez, már képes vagyok felismerni esetenként, mi okozza a problémát és akár a megoldást is fel tudom kutatni. Ha lett volna türelmem az alapoktól értelmezve végigmenni sok folyamaton, ma már egész jó tudással bírnék, sajna nem így volt, ezért van, hogy csak egy adott területre fókuszálva azt a kis részt átlátom valamennyire, de a nagy egészet soha.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autóhifi
- Azonnali fotós kérdések órája
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Facebook és Messenger
- Tápos kibeszélő offtopik
- VR topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Robotporszívók
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GIGABYTE A520M DS3H AC vadiúj, 3 év névre szóló garancia, WiFi
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon