- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elstartolt az AMD munkaállomásokhoz szánt platformja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
Sziasztok,
újra itt vagyok, egyelőre nem telepítettem még az xfce változatot, mert szeretnék mindent körbejárni hogy minden működik-e amit majd szeretnék.
Szóval most egy "Hama urage exodus macro" billentyűzetet használok annak is az oldalsó makrógombjait elég gyakran. Ehhez ugye külön driver kellett. Nézegettem a Hama oldalán de ott csak windows driverek vannak letölthetőek.
Google semmi értelmes találatot nem dobott linux driverre.
A kérdés hogy ez hogy működik, fel tudom valahogy telepíteni a wines drivert, vagy van valami külön linuxos driver hely amit nem ismerek és esetleg ott már valaki írt ehhez a billhez drivert? Nyilván a betűk-számok része így is működne, de én pont a markobillentyűk miatt vettem ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged