- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Aktív témák
-
steveetm
őstag
válasz
Cathfaern #16 üzenetére
szóval debianból van stable/testing/unstable. hívják woodynak sargenak és sidnek is őket.
az uccsó stable kiadás a woody 3.0r1, www.debian.org ról le lehet szedni, 7 cd, ekkor nem kell hozzá net. Mint említettem 1es cd elég, arról netet fellövöd, és apt-get rulla:)) )
Én egyébként sidet használok, ált nagyon új dolgok vannak benne mindig, lehetnek bugok, de olyat ami totál megkeseríti az életed még 1et se láttam, vagy legfeljebb pár óra múlva már jött is az upgrade...
Egyébként debian nagy előnye(nemtom többi distrib mennyire tud ilyet), pl van egy 2.0 ás potatoed, ami elég régi. apt-get nek megadod a sides sourcekat(két sor talán...) apt-get update, apt-get upgrade és frissíti a pár éves renccered a legújabbra.
Ja igen, van még egy experimental distribje is a debiannak, de ehhez külön kell leszedned a csomagokat, de még újabb dolgok vannak benne mint unstableban:)
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
Én éltemeben linuxot nem láttam még, mikor a kezembe nyomták a debiant, hogy ezt tegyem fel. Én nem tudom mi ezen olyan bonyolult, a telepítőben lehet magyar nylevet választani, és nem kell más csak olvasni egy kicsit.
Mandrake: Hát sok embert láttam én már, mikor jön hogy ez meg ez nem megy neki, X el baja van stb, mandrakes, redhatos ok ált. Végén debiant letölteni küldjök őket, és happy mindenki mikor feltették. Spec épp ma votl vki aki szivott már egy ideje, ma feltette debiant és megy minden...
Ált ott jön ki a deb előnye, mikor egy redhatos, madrakes elkezd keresni vmi csomagot, de az istennek nincs...debian ba ez apt-get install csomag.
Debian 7cdje: Azon csak csoamgok vannak, ahhoz hogy feltedd elég az 1es cd, aról menni fog net, onnatól meg élvezd apt-get et:))
De nem akarok én senkit semmire rábeszélni, SZVSZ debian.
Üdv.: steveetm
Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- DUNE médialejátszók topicja
- Forrmell.enn
- Egy óra, két rendszer
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest