- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Aktív témák
-
PWR
aktív tag
Ajd Isten neked is!
a dolog müködött! :DD :DD :DD
egy apro ''nehezsegem'' adodott, hogy megtudjam hanyas partricio a /boot
mint minden amatör :) en is a grafikus felülethez ''rohantam'' es a HW browserben meg is neztem a particiokat. De ott nem 0-tol hanem 1-töl kezdödök a szamozasuk. De rajöttem a turpissagra es kivontam belöle 1-et es azt irtam be a root parancs utan.
a setup paranccsal barmikor keszithetek bootlemezt, igaz? csah setup (fd0) parancsot kell a grubbol kiadnom? es utana meg felbootol kislemez nelkül is vagy mar csak kislemezröl? (lehet, hogy ebböl a kerdesböl egyböl ra lehet jönni hogy mennyire nem vagom meg a linux bootolasat...)
kellemes hetveget (mar ami meg maradt belöle)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- LG 34WR50QK-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync / sRGB 99%
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HP Thunderbolt 4 kábel
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest