Aktív témák
-
ptra
csendes tag
Kedves olvasó,
A következő problémákon nem tudok úrrá lenni.
SUSE10.3 telepítő dvd-t készítettem. 2 IBM PIII-as gépre sikeresen telepítettem pár napja, azóta is tökéletesen működnek.
A családunk 3-ik gépe viszont problémákat jelez.
Új vinyót kapott, megtörtént a telepítés, első alkalommal elindul a SUSE és miután mindent betöltött, 1-2 percem van, és teljesen lefagy a gép. Van, amikor engedi, hogy megnyissam a böngész őt, és egy "W" beütésekkor kb. ez jelentkezik:
wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww - majd ismét fagyás.A billentyű megszalad, az egér pedig mozgathatatlanná válik.
Próbáltam kizárni a hardveres hibákat. videókártyát - memóriát - dvd egységet cseréltem, floppyt lehúztam, új vinyó, bios frissítés - - - SEMMI.
Alaplap tipusa: ASUS P4S800
Gondolom a hibás telepítő lemez gondolatát elvethetem, hisz 2 másik gépen jól működik a rendszer.Találkozott már valaki hasonló problémával?
Minden gondolat, tanács, segítség érdekel, és előre is köszönöm.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest