- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
Egyszer régebben láttam ezt a képet, szerintem ez szemlélteti a legjobban a viszonyokat. Az első állomás a Factory, ez nem is egy önálló disztró, hanem a legfrissebb csomagok repója (kb. olyan, mint Debiannal az experimental). Ebből készül a Tumbleweed, és abból a komplett SUSE Enterprise (SLE) termékvonal, majd ez visszajut a közösséghez, aki hozzárak még pár csomagot, és így lesz a Leap.
Aztán szintén a TW-ből alakul ki a többi MicroOS, a Slowroll és a többiek.
Igen, kb. ugyanaz a viszony az OpenSuse rendszerek (leszámítva a Leap-et), mint a Fedora és a RHEL között.Közben megtaláltam Bernhard M. Wiedemann egyik Reddit posztját, amiben megerősíti, amit írtam korábban, hogy a SUSE többféle módon támogatja az OpenSuse projektet. Wiedemann szintén SUSE alkalmazott, ő készítette és tartja karban a Slowrollt.
https://www.reddit.com/r/openSUSE/comments/1baelw6/comment/ku3f3hr
Új hozzászólás Aktív témák
- R7 9800X3D/XFX 7900GRE/2x16GB DDR5 6000Mhz/2TB NVMe SSD
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- MacBook Air M1 / 2020 / Ezüst / 13" / 256 GB / 8 GB / DOBOZ / GYÁRI TARTOZÉKOK /
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- i5 HP Pavilion DV7 laptop
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest