Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hyperk

újonc

Sziasztok!

Én egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy Cronba szeretnék időzítve futtatni, illetve leállítani egy minergate-cli nevű alkalmazást.

Root jogosultságom van a géphez, és a crontab -e paranccsal a megadott helyre be is írtam a következőket:

# m h dom mon dow command
    55 8 * * * screen minergate-cli -user [email] -xmr 2
    0 9 * * * killall minergate-cli

Miután ez bekerült természetesen az /etc/init.d/cron restart paranccsal úgy indítottam a cront.
    Mikor az adott időt tesztelés szempontjából mindig a jelen időszakhoz van állítva, nézek egy htop-ot, a szolgáltatás nem indul el. Próbálkoztam már az "at"nevű időzített egyszeri indítással is de sajnos akkor sem képes el indulni.

A felül fel tüntetett próbálkozás a cronnal, az már egy másodlagos tesztelés, mivel próbáltam ezt sh scriptel is indítani. Ennél a megoldásnál ha manuálisan indítom az sh "/usr/bin/..." akkor el is indul a script, illetve a stop scriptel le is tudom állítani.

Erre a dologra valakinek valami megoldás esetleg ?
    UI: Hallottam az anacron nevű cron alternatíváról, de sajnos az nekem picit érthetetlen valamiért. Ha valaki esetleg az anacronos beállítást el tudja nekem magyarázni, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos segítséget képes nyújtani azért hálás lennék.

Válaszokat előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák