-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz
didros #26131 üzenetére
Megoldás a sulinetes gép problémájára: Little Susie Linux. Van hozzá a SUSE evergreen tárolókhoz frissítő script is az oldalon, így naprakészen tartható a rendszer és még 256 MB-tal is elmegy akár. Olvasnivaló róla: ITT és ITT. Annakidején 2012-ben használtam egy ezer éves p3-ason. Most LMDE-t használok, készítettem belőle XFCE verziót is a 32 bitesből, akár azt is megpróbálhatod: LMDE 32 bit XFCE. Egy kis kiegészítés a hozzáadott cuccokból
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
didros #25373 üzenetére
Az a VinDSL-féle Conky szkript. Én is ezzel szenvedek, nem olyan egyszerű és magyar nyelvű leírás nincs hozzá. Íme e gyorstalpaló. 75. oldal magasságától kereshetsz szkripteket,mert a weatherwx tavaj módosult, az eredeti már nem működik.
-
-
gery2123
őstag
válasz
didros #25203 üzenetére
Az én meglátásom az, hogy ha valaki berögzött windows felhasználó, akkor akármilyen linux distrót lehet neki mutatni, akármilyen csilli villi felület egyszerűség....Lehet akármilyen gyors, ő akkor is a netről szeretne minden .exe filet letölteni és futtatni. És mi az hogy itt nem így van meg úgy. Inkább legyen lassú de és vírusos mint megszokja.
Ez csak saját tapasztalt sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest