-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tordaitibi #85275 üzenetére
Meg mielott, nem duplareg, nem nagyon szeretek magammal tarsalogni
Pedig mennyivel harmonikusabban telhetett volna utóbbi pár éved, amikor igen blogolékony voltál!
Viszont ahogy látom, ez a megtépázottság igencsak költői frázisokra sarkallott téged! Kicsit irigykedem is, mert félórája nem jövök rá, miként akarja behajtani a NAV a gépjárműadómat, ha az emailben küldött PDF linkje mindig lukra fut és egyébként egyetlen rohadt számlaszámot nem írt a levelében! No gondoltam felszívom magam és telefonálok, de ott meg ilyen vicces dolgok vannak!
Kb fogalmam sincs, milyen azonosítóra gondoltak meg ki a ragya az az ONYA.....de minap az MVM Elmü Next akármivel is elszórakoztam hasonló témában.
Egyszóval aszondom én neked, hogy most pár napig nem bánnám, ha magammal kéne csak beszélgetnem.
(huha, sokat offolunk, vigyáznom kell, mert megint két topikból is kipontozódtam) brühühü
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest