Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz csixy #81923 üzenetére

Régebbi üzleti notebookok kb mind szerelhető, persze én inkább csak meghajtó/RAM csere szempontjából ismerem, mást meg ilyen eszközökben nem nagyon akar cserélni az ember. De az adott típust mindig érdemes lecsekkolni, ha ennél jobban bele akarsz túrni, rám ez nem annyira jellemző. Ez a múltkori HP Zbook 140eft körül nagyon jó vétel lett volna, ezeket ennyi idő alatt agyonvágni sem lehet nyugati cégeknél, ahonnan jönnek ezek. Sajna eléggé megcsappant a beszerzési források száma. De érdemes vadászni, ha belegondolok, egy új consumer gépet 150eft körül még arra sem találom méltónak, hogy egy Zbook de akár a Dell bivalyölő alátétének használjam. ;]

Én is akarok majd venni egyet nrd-éktől.

Ez miez amúgy? Megnézegetem, ha tudom mi ez, hogy kb mit vennék innen, persze nekem most egy darabig nem kell új, remélem legalábbis....sajátnak majd a Dell Precisiont állítom be, érdemes költeni rá, kicsit instabil a billentyűzete a ráborított borocskától, gondolom a savas hatás miatt az alulap, ami a belső részt védi, kicsit filmkorrodált, de tényleg nem engedett folyadékot a belső komponensekre!

Új hozzászólás Aktív témák