- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
válasz
tordaitibi #81229 üzenetére
Én magam 57 év alatt 2x próbáltam sovány hölgyet, nem volt rossz de mentem vissza dundira.
Merthogy azon jobb a rugozas, ugye?
-
válasz
Hát Tibi komám, a RJ kolléga most jól megtordaitibizte a Linuxot!
AZért időnként mindig akad követőd, mint látjuk, én ezeken ma már csak vigyorgok és eszembe jut, hogy bő 8 éve nulla informatikai előképzettséggel Win7 után nekiugrok a Debiannak jó öreg ATI VGA-s gépemmel úgy, hogy a Debian még a hálókártyámat se látta és az az egy gépem volt, amin próbálkoztam. Mindegy, szóval aki a mai fullos disztrókkal próbálkozva nyekereg, az nyekeregni akar, nem mást.
Egyébként kollégánk egyetlen mondatával uberolta a Te nagyszerű blogodat
A Linuxnak a mai napig megvan az az öncélja, hogy én görnyedjek ott a gép előtt egész nap.
Kollégánk most jól lebuktatta azt a galád Linuxot, mert tényleg mi más célja is lenne, minthogy görnyedésre késztesse egész nap a usereket!?
...és nem tudok sietni, mert ha kapkodok és elkezdem tunkolni az entert akkor tuti, hogy elqrom és kezdhetem elölről.
Ez se rossz és igaz is, mert egy ismeretlen rendszer esetén tényleg ez a helyzet fog előadódni....ööö mondjuk ezt a rendszer hibájának felróni kicsit meredek, de miért is lenne ez user error?
Szóval csak kiderült, hogy semmi sem tökéletes, egy szar rendszer a Linux, mert a nulla tudású felhasználó akármilyen bonyolultabb célszoftvert is használna, képtelen kapkodva elérni a célját!
Hát ejnye....
-
PCProfessor
aktív tag
válasz
"A szabadság jelen esetben úgy értelmezendő hogy ha akarok csomót kötök az oprendszerre, belepakolok olyan speciális képességeket, funkciókat amikről egy zártabb rendszer esetében nem is lehet álmodni sem."
WAT.
"Miért nem? Mert NEM kötelező."
Nem kötelező megvenni oprendszert, meg a "speciális funkciók" sem megoldhatatlanok. Nem reklámozom de vannak olyan erőforrások is ahol ezeket ingyen vagy 95%-al olcsóbbat lehet megszerezni.
Tényleg nem kötelező de ha szenvedsz vele és elvesz akár csak 50 órát mire kiismered nagyjából a dolgokat azalatt lehet, hogy megkeresi a másik megoldásnak az árát 50x, mert az az Ő IDEJE és pénzzé vagy még több pénzzé tudja alakítani.
Nem fogom senki pártját, mert mindkét kommentben van igazság.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest