Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tordaitibi

veterán

válasz Ice&Lime #80857 üzenetére

Ha megfelel, maradhatsz 18.04-en. Még évekig támogatott.
    Nekem pl. a 20.04 nem jött be. Vissza is mentem a régebbire.
    A konkrét okok nem sok de engem zavart. Pl. a mediaplayerem nem úgy viselkedett ahogy eddig, a felületen nem működött rendesen a gtk-nocsd, rondábbak lettek ezért az ablakok és lehet hogy a bebeszélés határa de nálam hajszállal lassabb, vontatottabb volt mint a régebbi Ubuntu.
    Amúgy maga a frissítés hiba nélkül lefutott nálam, nem tudom neked miért nem sikerül.

Uby,
    én magam közepes Asztal mappa használó vagyok, nincs agyonikonozva, deviszont átmeneti tároló.
    Szinte mindent ide bontok ki, tömörítvényeket, egyebeket és használom az Asztalt rendesen.
    Hogy perpill. 4 ikon és 2 dokumentum van összesen az annak köszönhető hogy a munka végeztével el is takarítok az asztalon.
    Én megszoktam így, nekem kézreáll, más természetesen máshogy használja. Ez is csak egy könyvtár.

Nem lényeg de voltam más fórumokon ahol ezért leüvöltötték a hajamat (amúgy sincs sok már :) ) mert hogy képzelem én hogy az Asztalra akár egyetlen ikont is ki merek tenni. Merhogyez Linux.
    Aztán kisebb-nagyobb, vér és anyázás nélküli csetapaté folyamán megegyeztünk hogy mivel ez egy számítógép, rajta egy rugalmas OS amit mindenki úgy formál, használ ahogy neki jó.

Új hozzászólás Aktív témák