Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyomtató topik
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyulazsolti #76867 üzenetére
Nem tudom, hogy került ide a Postfix, az egy levelező szerver, neked nincs rá szükséged.
Az adatok alapján a merevlemez rendben van.A minap nem értetted, hogy a másik gépedre hogyan sikerült partícionálgatás nélkül feltelepíteni a Zorint. Hát így.
Elkezdtem telepíteni virtuális gépbe a (tegnap telepített) MX helyére a Zorint, és simán felajánlotta, hogy feltelepíti a meglévő MX mellé. Gondolom, ha ezt választottam volna, akkor megcsinálta volna magának a partíciókat, a Grubot, mindent...
Ha például Ubuntut telepítesz Windows 7 mellé, az így néz ki. Ez az Ubiquity típusú telepítő (az összes Ubuntu alapú disztró ezt használja) van annyira okos, hogy érzékeli a telepített oprendszert, és ha akarod, mellé települ. Hogy ezt a lehetőséget miért nem ajánlotta fel neked az SSD-n, hát az egy érdekes kérdés...
Én most azt választottam, hogy törölje a lemezt, mire ő azt mondta, hogy akkor megcsinálja az EFI partíciót (ESP) és a / partíciót, ami ugye ext4 lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest