Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Hobby elektronika
- Micro Four Thirds
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BIOS topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, hogy olvastam, még amikor megjelent az 5 részes. Nagyon tetszett és egyben nagyon idegenül is hangzottak benne azok a fura parancssorok, de maga az írás teljesen átlátható és még számomra is érthető volt. Anno ezért is raktam be a címeket a Témához kapcsolódó anyagok közé, ahol most már a 28-as van. Ami miatt nem próbáltam ki akkor, az a múltkor is említett rossz élmény volt a blank screen-nel. Mondjuk ma már nem az a HW-em van. Ahogy lesz időm kipróbálom, talán ez lesz az utolsó hopper tevékenységem.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Erre a szoftverközpontos dologra nem emlékeztem, de 2 perc alatt rátaláltam, néha piszok hamar megtalálok dolgokat, kivéve, ha saját gubancok vannak, akkor hirtelen leblokkolok.
Egyszóval most kizártnak tartottam, hogy egy nagyon részletes 5 részes bemutatóban ne lenne benne a megoldás a kolléga problémájára.

(#68757) Pano
Fedora néha elég nyűgös tud lenni, ahogy olvasgattam az utóbbi években.
Sose láttam még működő Fedora-t - ezt amúgy nem Fedora kritikának szántam, csak jeleztem, hogy még nem telepítettem soha, 6 éve a kezdetekkor próbáltam, de akkor se kép se hang az akkori ATI kártya és az fglrx driver nem volt a barátom.

Egyébként meggyőződésem, hogy egyes HW-ek bizonyos disztrókkal egyszerűen nem hajlandók kijönni. Még jó, hogy van választék bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CPT.Pirk