Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ALFA

senior tag

válasz Frawly #60767 üzenetére

Ah, kossz, nalam Mate van es ott nincs ilyen ikon.

Csinaltam 4 lepeses tesztet:

1. bekapcsolva a gepet csak a system monitort es a htop-ot inditottam el, majd a kepernyo fotozot, az a ket jobb felso hupli a cpu terhelesben. htop-nal latni, hogy xorg 16%, sysmon 4%-ot eszik es alul 19kb webes forgalom volt.

2. vartam, amig lenyugodott minden, jobb felso hupli a kepernyo foto inditasat mutatja, xorg 10%, sysmon 3% es webes forgalom nem nott.

3. elinditottam a ff-t, lathato, hogy ures, egyetlen ablak indul es varakozik, ennek ellenere vagy tucatnyi soron van ff es minden cpu-t lefoglal, xorg 8% es sysmon 2%-ra csokkent, raadasul bal also sarokban kek hupli es a felirat mutatja, hogy valami azonnal 4,9 MB-ot letoltott.
    (nincs semmilyen kiegeszito telepitve, csak ublock origin a reklamblokkolasra)

4. vartam, amig lenyugszik a gep, lathato, hogy cpu terheles 25%-ra csokkent, xorg 11, sysmon 3 es ff £5-ot foglal, memoria foglaltsag lenyegeben bekapcsolas ota nem valtozott, de sok apro webes forgalom zajlik.

Ezek alapjan erosen ff-re tippelek, hogy azzal nincs rendben valami, ahogy valamit csinalni akarok, o valami nagy eroforraszabalo dolgot csinal es rengeteg valamit tolt le a webrol.

A cache-t megnezve Mozilla alatt safebrowsingban google4 konyvtarat talaltam 4 MB-nyi adattal, valoszinuleg ez a bunos.

Új hozzászólás Aktív témák