-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
ALFA
senior tag
válasz
Frawly #60767 üzenetére
Ah, kossz, nalam Mate van es ott nincs ilyen ikon.
Csinaltam 4 lepeses tesztet:
1. bekapcsolva a gepet csak a system monitort es a htop-ot inditottam el, majd a kepernyo fotozot, az a ket jobb felso hupli a cpu terhelesben. htop-nal latni, hogy xorg 16%, sysmon 4%-ot eszik es alul 19kb webes forgalom volt.
2. vartam, amig lenyugodott minden, jobb felso hupli a kepernyo foto inditasat mutatja, xorg 10%, sysmon 3% es webes forgalom nem nott.
3. elinditottam a ff-t, lathato, hogy ures, egyetlen ablak indul es varakozik, ennek ellenere vagy tucatnyi soron van ff es minden cpu-t lefoglal, xorg 8% es sysmon 2%-ra csokkent, raadasul bal also sarokban kek hupli es a felirat mutatja, hogy valami azonnal 4,9 MB-ot letoltott.
(nincs semmilyen kiegeszito telepitve, csak ublock origin a reklamblokkolasra)4. vartam, amig lenyugszik a gep, lathato, hogy cpu terheles 25%-ra csokkent, xorg 11, sysmon 3 es ff £5-ot foglal, memoria foglaltsag lenyegeben bekapcsolas ota nem valtozott, de sok apro webes forgalom zajlik.
Ezek alapjan erosen ff-re tippelek, hogy azzal nincs rendben valami, ahogy valamit csinalni akarok, o valami nagy eroforraszabalo dolgot csinal es rengeteg valamit tolt le a webrol.
A cache-t megnezve Mozilla alatt safebrowsingban google4 konyvtarat talaltam 4 MB-nyi adattal, valoszinuleg ez a bunos.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest