Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CPT.Pirk

Jómunkásember

válasz ubyegon2 #55447 üzenetére

Nekem nem egyértelmű amit linkeltél. Franc tudja pontosan mit csinál az. :)

Az én megoldásom az [link], hogy azt a 350MB-os mappát ahová ment mindent, azt rakod be a ramdiskbe. Ha normális neted van, akkor nem is kell semmi mással foglalkozni, mert egy weblap betöltése gyorsabb, mint ugyanazokat kiolvasni a háttértárról.

Igaz ez a dolog az SSD-k idejében már kevésbé érdekes, de egy lassú hdd-s gépen ég és föld különbséget tud jelenteni.

• norbert400

tag

válasz ubyegon2 #55447 üzenetére

én szedtem le a debian 9et a hivatalos oldalról amd64et választottam netinst.
    Live verziót a netinst előtt kipróbáltam de nem indult el. Nem tulajdonítottam neki sokat.

debian 8.9et leszedtem, szintén netinst bár nem talált hálózati hardvert (ami a wifistickem lett volna), így csak egy cli ment volna fel rá, viszont ugyan ott elhalt. barátnőmhöz csak azért kellett menni mert itthon nincs tartalék gép, max apámnak laptopja de az munkahelyi és ő nincs itthon a jelszót pedig nem tudom.

mintet azért nem rakok fel mert ott már az olcsó vacak tp linkes wifi stick driverével kéne vacakolnom amit utánaolvasva nem egy magamfajtának való szórakozás. Aztán az eredmény is eléggé sekélyes.

Ubuntuval okés minden viszont szerintem elronthattam a particionálást vagy nem tudom hogy ennek így kéne e lennie, szóval:

Van két wincheszterem egy ssd meg egy ezeréves hdd. sddre ment egy gyökér és swap, a hddra a home.

Ha rákattintok a fájlok ikonra akkor bedob egyből a / -ra és benne van a home is ami a 2. winyóm particiója.
    Nem kellene külön szerepelnie két meghajtónak?

Új hozzászólás Aktív témák