-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
ubyegon2 #54342 üzenetére
KODI nem bootol, mert az csak egy médialejátszó program. RetroPie bootol (ami egy Raspbianra épülő rendszer, ami Debian Jessie alapú). Ha desktop-ot indítok, majd abból kilépek és ezek után indítom el a KODI-t, akkor működnek a média gombok. Ha nem indítok desktop-ot csak elindítom a KODI-t, akkor nem működnek a média gombok. A lényeg, hogy szerettem volna megtudni vajon egy desktop betöltése mit változtat a dolgon, hogy ne kelljen mindig azt indítanom először, hogy flottul működjön minden. Lehet eddig én magyaráztam rosszul, elnézést.
Sajnos már nem tudom tényleg hova tudnék írni, ahol tudnának is válaszolni és válaszolnak is a feltett kérdésemre. Biztos vagyok benne, hogy ez linuxos probléma és valamit nem tölt be vagy máshogy tölt be a rendszer alapból, csak nem tudom mi az. Ha nem jutok dűlőre, akkor marad a B terv és multiboot-os lesz a microSD kártya, csak nem akartam 3 rendszert frissen tartani ha megoldható 1-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged