Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• King Unique

titán

válasz lanszelot #45646 üzenetére

Hát akkor nem tudom, de ez így kicsit furcsa, mért én még nem futottam bele ilyenbe. De, mivel nem ismerjük pontos telepítési körülményeket, beállításokat stb., így fene tudja mi okozta?
    Ha olyan OS kell, amibe bele van pakolva majdnem minden, akkor pont az Ubuntu és a Mint előnyös ilyen téren. Az nem feltétlen mérvadó, hogy a Mint esetén 3 éve voltak gondok, mert azóta az is fejlődött, új ISO-k lettek kiadva stb. Lehet megérne egy próbát a 17.3 Cinnamon.
    Azt sem értem, hogy a Debian letöltésénél mi a gondod? A hivatalos oldalon fent vannak a linkek, pl. a live ISO-k elérhetősége, amit fentebb én is linkeltem. Ha pedig a net szakadozik, az megint nyilván egyéni probléma. Ahogyan azt sem értem, hogy mért nem indítható el a Fedora? Miről telepítesz (pendrive | DVD), mivel lett kiírva az ISO, jól lett kiírva, a gép boot beállításainak (Legacy-MBR | UEFI-GPT) megfelelően lett kiírva? Ha másik gépen Windows alól írod ki, akkor legjobb erre a Rufus.
    Illetve ez nem Windows, hogy teljesen letiltsuk a frissítést. Legalábbis nekem még nem volt abból bajom, hogy lefrissítettem a rendszert friss telepítés után. Sőt, Windows alatt sem, ott sem szoktam letiltani.

Új hozzászólás Aktív témák